Coronavirus, Marea Britanie: magazine și școli închise în Leicester

Guvernul britanic a anunțat măsuri de blocare mai dure în Leicester, după o creștere a cazurilor de coronavirus din oraș, care devine primul oraș supus  unor măsuri de restricție locale. Ministrul Sănătății, Matt Hancock, a declarat că exercițiile „neesențiale”, care s-au redeschis la jumătatea lunii iunie, vor trebui să se închidă din nou marți și școlile se vor închide de  joi.

Radiații anomale în creștere în Europa: se caută cauzele

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter,  Instragram și Odnoklassniki

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.