Coronavirus Marea Britanie, documentul secret: „Epidemia va dura un an”

Epidemia de coronavirus s-ar putea să dureze un an , până în primăvara anului 2021. Acest lucru a fost scris într-un document secret întocmit de Public Health England și dezvăluit de Gardian. În această perioadă, în ceea ce privește Regatul Unit, experții care au semnat raportul spun că se așteaptă ca 80% din populația infectată și un total de 7,9 milioane de persoane să fie internate în spital.

Profesorul Chris Whitty, ofițer medical britanic și consilier guvernamental al premierului Boris Johnson, a solicitat în mod repetat o bătălie de urgență împotriva coronavirusului, atât în Regat cât și în întreaga lume, dar fără a indica public termenul.

Documentul confidențial pe care a pus mâna The Guardian pare să indice așteptarea limită ca un epilog realist și invită medicii NHS să se pregătească în mod concret pentru că „15% dintre cei infectați (sau 7,9 milioane de persoane) ar putea avea nevoie de spitalizare” în următoarele 12 luni.

Citește și Coronavirus, guvernul britanic nu ia măsuri de precauție. Boris Johnson: „Obișnuiți-vă să vă pierdeți cei dragi”

Textul a fost descoperit în orele în care Matt Hancock, ministrul sănătății guvernului Johnson a confirmat intenția sa de a declanșa în puțin peste o lună, un pachet legislativ de urgență, o carantină generalizată de până la 4 luni la domiciliu pentru toate persoanele cu vârsta de peste 70 de ani.

De asemenea, se presupune că, în decurs de una sau două săptămâni, toate evenimentele care cuprind peste 500 de persoane vor fi interzise. Se vor închide închiderea restaurantelor, revenirea în spitale a medicilor în pensie și creșterea producției de ventilatoare pulmonare și echipamente medicale.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.