Coronavirus, Marea Britanie: cea mai neagră zi de până acum, alte 684 de decese

Coronavirus, Marea Britanie: cea mai neagră zi de până acum, alte 684 de decese

Marea Britanie a înregistrat alte 684 de decese în spitale în ultimele 24 de ore, ridicând astefel numărul total la 3.605 , a declarat  Ministerul Sănătății britanic. Aceasta este ziua cu cel mai mare număr de decese de la începutul epidemiei.

Coronavirus Spania, peste 10 mii de morți și depășește Italia în numărul de infecții

Ministerul a informat, de asemenea că un număr de 173.784 de persoane au fost testate dintre care  38.168 au fost rezultat pozitiv.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.