Coronavirus, Marea Britanie: Boris Johnson a ieșit din terapie intensivă

Primul ministru britanic Boris Johnson a ieșit din terapia intensivă unde a fost internat din cauza coronavirusului, a araportat BBC

“Primul ministru a fost mutat din terapia intensivă în această seară în secția unde va primi o monitorizare atentă în timpul recuperării “, a declarat un purtător de cuvânt al premierului britanic într-o declarație raportată de radiodifuzorul public. “Are o dispoziție morală grozavă “, a adăugat el.

Vindecată la 107 ani: este cea mai în vârstă femeie care a bătut coronavirusul

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.