Coronavirus Marea Britanie, alte 54 de de victime

În Marea Britanie, au fost raportate încă 54 de decese coronavirus în ultimele 24 de ore, au raportat autoritățile medicale britanic.  Numărul total de victime din țară este acum 335 de morți.

Ministrul britanic al Sănătății, Matt Hancock, a avertizat cetățenii că ar putea fi impuse „foarte curând” măsuri mai stricte, cum ar fi carantina la domiciliu sau interzicerea deplasării, în cazul în care populația nu respectă măsurile de contenție a coronavirusului.

Citește și Coronavirus, avertismentul OMS: „Pandemia accelerează”

Avertizările lui Hancock, citate de mai multe ziare britanice titrează amenințarea guvernului de a închide toată lumea acasă dacă regulile nu votr fi respectate. “24 de ore pentru a evita lockdown completă”, scrie pagina completă a Daily Telegraph, “Amenaință cu un blocaj totalpentru a opri virusul” titrează “Times”, în timp ce  publică fotografii ale miilor de britanici care s-au aglomerat străzile orașului și parcurile în weekend.

Guvernul britanic a decis ieri să trimită scrisori și mesaje pe telefoanele mobile a 1,5 milioane de persoane considerate cel mai expuse riscului de coronavirus, cerându-le să rămână închise acasă.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.