Coronavirus, Marea Britanie: alte 468 de decese

Alte 468 de decese cauzate din cauza covid-19  au fost înregistrate în Marea Britanie, conform datelor actualizate vineri după-amiază și lansate astăzi de autoritățile medicale. Totalul deceselor   în prezent a ajuns la 34.466. În plus, s-au înregistrat alte 3.451 de noi cazuri  pentru un total de 240.161 de cazuri.

Aceste două surori frumoase suferă de albinism: aspectul lor este unic și plin de farmec

Ultimele date privind numărul de decese includ atât cele din unitățile de îngrijire a persoanelor în vârstă cât și cele la domicili,   nu numai cele din spitale.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.