Coronavirus Marea Britanie: 621 decese în 24 de ore

Numărul deceselor  Covid-19 a crescut cu 621 de cazuri în Marea Britanie, mai puțin decât ieri,  708. Datele au fost furnizate astăzi de Departamentul de Sănătate din Londra. În total, în țară există 4.934 de morți. Cazurile confirmate de contagiune au crescut la 47.806, cu 5.903 mai multe decât ieri.

Ministrul Sănătății din Londra, Matt Hancock , a amenințat că ar putea interzice exercițiile în aer liber dacă se continuă încălcările restricțiilor  adoptate pentru a reduce coronavirusul continuă în țară. Este „ de necrezut” că mai există persoane care încalcă regulile fără un motiv întemeiat, a spus el.

Papa Francisc a tinut slujba de Florii în biserica Sfântul Petru singur, fără enoriaşi

„Dacă nu doriți să ne forțați să facem pasul următor de a interzice tot felul de exerciții în aer liber, atunci trebuie să urmați regulile”, a spus el pentru BBC, după ce au apărut fotografii cu oameni care stăteau la plajă în parc . Ieșirea la plajă este „împotriva regulilor”, a avertizat deja Matt Hancock  într-un interviu anterior cu Sky News.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.