Coronavirus, Marea Britanie: 494 de decese și 3.242 de noi cazuri noi în 24 de ore

În Marea Britanie s-au înregistrat  alte 494 de decese pentru Covid 19 și alte 3.242 de noi cazuri  pozitive în ultimele 24 de ore. Numărul total de decese cauzate de epidemie crește astfel la 33,186. Ministrul construcțiilor, Robert Jenrick, care a susținut astăzi conferința de presă zilnică a guvernului cu privire la situații de urgență, a spus că ieri au fost efectuate 87.063 de teste, ducând numărul total de teste la 2 milioane.

Londra, începe faza 2, autobuzele și metroul sunt pline: mulți fără măști și fără a respecta distanța socială

Scopul Downing Street este să ajungă la 100 de mii de teste pe zi. Numărul total de cazuri din țară a crescut la 229.705, a spus ministrul, anunțând un plan guvernamental de „reactivare a pieței imobiliare”.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.