Coronavirus, Marea Britanie: 34 de noi decese într-o singură zi, 85 de victime confirmate

Marea Britanie se confruntă cu o creștere fără măsură a deceselor legate de epidemia de coronavirus . De fapt, în doar 24 de ore, 34 de persoane au murit ceea ce a ridicat numărul total de decese la 85. Șeful ofițerului medical din Marea Britanie, prof. Chris Whitty, a confirmat că 29 de pacienți au călătorit recent în țări afectate de epidemie sau a avut contact cu oameni au murit. Dar în Marea Britanie există cel puțin trei noi infecții a căror origine este în prezent neclară. Din 85 de decese, 80 sunt în Anglia, 3 în Scoția, 1 în Țara Galilor și 1 în Irlanda de Nord.

Citește și Studiu chinez: coronavirusul a evoluat, acum în circulație se află două tulpini al virusului

Profesorul Whitty a spus că, în cel mai rău caz, până la 80% din populația din Marea Britanie ar putea fi infectată cu coronavirus, boli respiratorii cu simptome inițiale parțial asemănătoare cu cele ale gripei comune . Intervenția pentru blocarea și izolarea întregilor orașe din Marea Britanie ar fi „foarte puțin probabilă”.

Profesorul a spus anterior că o epidemie de coronavirus în țară ar fi foarte probabilă și a subliniat că activitatea de urmărire a persoanelor care au intrat în contact cu noi pacienți infectați continuă să fie neîntreruptă.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.