Coronavirus, Marea Britanie: 177 de decese cu 40 mai multe decât ieri

Decesele de coronavirus în Marea Britanie au crescul la 177, cu 40 mai mult decât ieri. Aceasta este, notează The Guardian, cea mai mare creștere zilnică a numărului de victime de la primul deces înregistrat în urmă cu 15 zile.

167 de morți în Anglia, șase în Scoția, trei în Țara Galilor și unul în Irlanda de Nord.

Citește și Coronavirus Italia: bilanț devastator: mai mult de 600 de decese într-o singură zi

Primul ministru britanic Boris Johnson anunță măsuri suplimentare pentru oprirea epidemiei, dincolo de distanțarea socială. De mâine, spațiile și unitățile publice din toată țara vor fi închise, de la localuri la restaurante, de la săli de sport la cinematografe.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.