Coronavirus, Marea Britanie: 10 decese într-o zi

Numărul de decese din cauza coronavirusului în Marea Britanie s-a dublat în 24 de ore. Autoritățile din domeniul sănătății au anunțat de fapt că 10 pacienți au murit, aducând totalul la 21.

Odată cu răspândirea pandemiei în fiecare zi și mai mult în zone până acum neatinse de virus, precum cele din Africa și America Latină, adesea datorate călătorilor din Europa, două ziare britanice publică în secțiunile de călătorie unele sfaturi pentru destinațiile unde nu există în prezent nicio infecție. „12 țări frumoase fără coronovirus”, titrează The Telegraph în secțiunea sa de călătorie, subliniind cum „coronavirusul lasă multe destinații turistice fără turiști”. Lista include multe țări africane – Namibia, Madagascar, Mozambic, Etiopia, Botswana, Tanzania – America Latină – Uruguay, Nicaragua – dar și Asia – Laos, Uzbekistan, Tadjikistan – și Groenlanda.

Citește și Coronavirus, medic din Franța: ”Dacă aveți simptome, nu luați ibuprofen!”

De asemenea și The Sun pare îngrijorat de numărul mare de țări afectate de coronavirus. „Cu toate călătoriile în Italia interzise și cazurile noi raportate în Turcia și Spania, acum vă explicăm unde puteți merge deoarece există nicio știre de coronavirus”, scrie ziarul publicând o hartă a celor nouă destinații turistice îndrăgite de turiștii britanici și unde nu au existat încă nicio infecție.

Printre acestea, Capo Verde, Barbados, Madeira, Azore, Bermuda, Insula Man. Printre acestea includ și insulele grecești Mykonos, Corfu și Santorini unde, spre deosebire de continentul grec, nu au fost înregistrate încă cazuri. Dar apoi citează un expert care spune că „dacă aceste locuri precum Santorini, Mykonos sau alte insule, vor fi lovite, va fi un coșmar iar piața Mediteranei s-a prăbuși”.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.