Coronavirus, Marea Britanie: 1.813 de noi infecții în ultimele 24 de ore

Marea Britanie a înregistrat astăzi 1.813 noi cazuri de infecție cu coronavirus, puțin mai puțin decât 1940 înregistrate ieri: acesta este cel mai mare bilanț de la 30 mai. Conform datelor actualizate din surse guvernamentale s-au înregistrat alte 12 noi decese.

Pedepse absurde în Indonezia: cine nu poartă o mască este băgat într-un sicriu

Noile infecții au fost de ordinul a o mie pe zi pentru cea mai mare parte a lunii august, dar au crescut în ultimele zile.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.