Coronavirus, mai multe școli din Austria se reînchid

În Austria, infecțiile cu coronavirus au crescut, iar în unele zone din Austria Superioară, școlile au fost închise. Focarul ar fi început într-o biserică din Linz. Miercuri alte 129 de noi cazuri de Covid-19 au fost înregistrate în regiune, în timp ce astăzi, a anunțat ministrul sănătății, Rudolf Anschober, creșterea a încetinit din nou (+42 de cazuri).

Se întâmplă odată la 100 de mii de sarcini: o fetiță s-a născut fără mâini și fără picioare

Ministrul a spus că este îngrijorat „mai ales când va veni toamna”.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.