Coronavirus, Macron : „Școli închise de luni 16 martie”

În această seară 12 martie, președintele Franței, Emmanuel Macron, a comentat actuala urgență de coronavirus . În discursul său, Macron a spus: „Suntem doar la începutul acestei epidemii, care se va extinde în toată Europa. Prioritatea noastră în acest moment este sănătatea noastră, protejându-ne pe cei mai vulnerabili compatrioți. “

Citește și Coronavirusul în Italia: 12.839 infectați, 1.258 vindecați și 1.016 de decese

De asemenea, Macron a anunțat că vor fi luate măsuri pentru a limita răspândirea virusului, începând cu închiderea școlilor începând de luni, 16 martie : „De luni, școlile, liceele și universitățile vor fi închise. Aceasta dintr-un singur motiv; tinerii și copiii sunt cei care răspândesc virusul mai rapid”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.