Coronavirus, Lukashenko confirmă parada Zilei Victoriei

În Belarus, va avea loc în acestă săptămână parada militară a Zilei Victoriei ,în ciuda a peste 17.500 de cazuri de infecție cu coronavirus, a anunțat la televizor președintele Alexander Lukashenko.

Belarus, singurul guvern care încă neagă coronavirusul: “Se vindecă prin consumul de vodcă”

Lukashenko a spus că nu dorește să anuleze parada, pentru că oamenii „ar spune că ne este frică” și, de asemenea, pentru că el a negat întotdeauna pericolul pandemiei. Rusia și alte țări din fosta Uniune Sovietică au anulat deja comemorarea din 9 mai pentru a preveni răspândirea virusului.

Pentru Belarus, coronavirusul este doar „psihoză”, ONG-urile au grijă de oameni

Luna trecută, peste 10.000 de soldați ruși  au fost puși în carantină.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.