Coronavirus, Londra gata să extindă blocarea până pe 7 mai

Guvernul britanic va anunța joia viitoare prelungirea până pe cel puțin 7 mai al blocajului impus în țară pe 23 martie pentru a opri epidemia de coronavirus care a înregistrat până în prezent 88.621 de cazuri și 11.329 de decese.

Coronavirus, Macron: „Epidemia încetinește, dar blocajul în Franța se prelungește până la 11 mai”

Acest lucru a fost relatat de Times, care adaugă că pentru aproximativ trei sferturi din britanici, 74%, în acest moment prioritatea este de a limita răspândirea infecției, chiar dacă ar produce daune grave economiei.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.