Coronavirus, Londra: “20 de mii de decese în Marea Britanie? Un rezultat bun”

Dacă numărul mortilor de coronavirus în Marea Britanie rămâne sub 20.000 de decese “ne-am descurcat foarte bine”. Această considerație șocantă a fost făcută de  Stephen Powis, directorul medical al sistemului de sănătate publică britanic, care a vorbit în conferința de presă zilnică a guvernului britanic.

“Putem învinge acest virus, putem reduce numărul de victime, dar numai dacă oamenii iau în serios măsuri de distanțare socială. Fiecare dintre noi are un rol de jucat, știm că poate funcționa”, spune Powis reiterând, potrivit Gardian, că 20 de mii de decese ar fi „un rezultat bun”.

Citește și Un alt masacru al coronavirusului îngenunchiază Italia: 889 decese în ultimele 24 de ore

“Aveți ocazia să salvați vieți astfel: evitați contactul cu ceilalți, rămâneți acasă. Dacă aveți simptome, rămâneți izolați. Acest lucru va însemna mai puține decese.”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.