Coronavirus, Lombardia: “Infecțiile au crescut până la 4.189, 550 vindecați și 257 de decese”

“În Lombardia sunt 4.189 de persoane pozitive la coronavirus , cu 769 mai multe decât sâmbătă,” a declarat consilierul regiunii Lombardiei, Giulio Gallera, adăugând că numărul persoanelor vindecate au crescut la 550 și 257 au decedat, o creștere de 113 în 24 de ore.

Citește și Moldova, primul caz de coronavirus: o femeie ar fi fugit dintr-un spital din Italia

Gallera a anunțat apoi că Regiunea a reușit să obțină alte „497 de locuri în terapie intensivă… este o bătălie pe care o să o câștigăm ”.

Citește și Tot teritoriul din nord Italiei a fost închis: Lombardia și alte 14 provincii închise prin decret

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.