Coronavirus, lira sterlină scade la 1.182 dolari: cea mai mică din 1985

Lira s-a scufundat și a ajuns la cea mai mică valoare în ultimii 30 de ani, pe o piață care nu crede în răspunsul guvernului londonez la situația de urgență coronavirus. Moneda britanică a pierdut 1,9%, până la 1,182 dolari, cel mai scăzut nivel din 1985 și a scăzut la 92,4 pence față de euro.

Citește și Rusia, misterul coronavirusului: puține cazuri de infecții, dar s-a început construcția unui maxi spital

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.