Coronavirus, legenda jazzului Ellis Marsalis a murit

Ellis Marsalis Jr, legenda internațională a jazzului, a murit ieri din cauza unor complicații legate de infecția coronavirusului, a declarat directorul emerit al Centrului de muzică Ellis Marsalis, Quint Davis, pentru CNN. Cauzele morții lui Marsalis au fost ulterior confirmate New York Times de fiul său Branford.

“Ellis Marsalis a fost o legendă. A fost prototipul a ceea ce ne referim atunci când vorbim despre jazz în New Orleans”, a declarat primarul orașului, LaToya Cantrell, într-o notă .”A fost profesor, tată, icoană. Și cuvintele nu sunt suficiente pentru a descrie arta, bucuria și minunea pe care le-a arătat lumii”.

Coronavirus, al doilea val de infecție în Singapore

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.