Coronavirus, Le Pen: „Testele din China și măștile sunt defecte”

Coronavirus, Le Pen: „Testele din China și măștile sunt defecte”

“China a trimis în Spania 600.000 de teste defecte și 1,3 milioane de măști defecte în Olanda. Interesul producției naționale independente este de asemenea și cel al fiabilității și securității sănătății. Nu este un slogan!”, a scris  Marine Le Pen pe Twitter, însoțind  postul cu hashtag-ul “# PlusJamaisÇa” .

Rusia, coronavirus: ”Mă simt foarte rău”, ultimele cuvinte a jurnalistei Anastasia, mama a doi copii minori

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.