Coronavirus, la numai 6 ani bolnav de fibroză chistică se vindecă de covid: „Sunt un războinic”

La numai 6 ani, bolnav  de fibroza chistică, a reușeșit să învingă coronavirusul. Joseph Bostain, originar din Tennessee, Statele Unite, a devenit un mic erou după ce a reușit să învingă covid-19 la doar 6 ani, în ciuda faptului că era  grav bolnav înainte ca virusul să-l lovească.

Povestea a fost scrisă de mama lui, Sabina, pe pagina ei de Facebook. Pe 19 martie , femeia a descoperit că fiul ei este bolnav: „Avea febră mare și tuse, era foarte obosit mai ales că suferă fibroză chistică. ugați-vă pentru noi, Ministerul Sănătății ne-a contactat deja și va trebui să stăm toți în carantină timp de două săptămâni “, a scris femeia pe rețelele de socializare.

Complicațiile coronavirusului: descoperit primul caz de encefalopatie

În ciuda fibrozei chistice, o boală care prezintă deja un pericol pentru plămâni, Joseph a reușit să se vindece de coronavirus după 15 zile :„Sunt un războinic, lupt împotriva fibrozei chistice și l-am bătut și pe Covid-19”, a spus el într-un videoclip postat de Sabina care anunța sfârșitul a ceea ce s-ar fi putut transforma într-o tragedie.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.