Coronavirus, la nivel mondial, peste 800 de mii infectați și 38.700 de morți

La nivel mondial numărul infecțiilor a depășit 800.000 de cazuri . Conform datelor publicate de Universitatea Johns Hopkins, există 800.049 de persoane infectate în 178 de țări din întreaga lume. Decesele cauzate de pandemie au crescut la 38.714.

Prima țară cu numărul de decese este Italia, care a depășit 11.000, în timp ce Statele Unite a  înregistrat numărul maxim de persoane  infectate la peste 164.600.

Citește și Coronavirus, o femeie a murit după ce a refuzat aparatul respirator: „Sunt alții mai tineri care au nevoie”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.