Coronavirus, la Moscova majoritatea cazurilor au vârste cuprinse între 18 și 40 de ani

Printre  persoanele infectate de coronavirus din Moscova se numără și 17 copii, cifră care deschide un caz în capitala Rusiei, în fața unui număr încă limitat de infecții: 1.226, conform ultimului bilanț al sediului operațional pentru luptă. la Covid-19.

“Printre noii bolnavi , 102 persoane au vârste cuprinse între 18 și 40 de ani, 58 de cazuri,  între 40 și 65 de ani și doar 35 au vârsta peste 65 de ani. În plus, infecția cu coronavirus a celor 17 copii este confirmată”, se arată în nota de la centrul de operații  care actualizează zilnic despre evoluția epidemiei din Rusia. Prin urmare, majoritatea cazurilor sunt reprezentate de grupa de vârstă 18-40 de ani. O cifră foarte diferită, deși complet parțială, în comparație cu Italia și majoritatea țărilor UE.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.