Coronavirus, Kurz: ”Austria se confruntă cu începutul unui al doilea val de infecții cu coronavirus ”

Austria „se confruntă cu începutul unui al doilea val” de infecții cu coronavirus, a declarat cancelarul Sebastian Kurz. De vineri până sâmbătă, s-au înregistrat 869 de cazuri în țara unde trăiesc  aproximativ nouă milioane de locuitori, mai mult de jumătate doar în Viena.

Kurz a făcut apel la populație să respecte măsurile de siguranță și să reducă contactele sociale. Cancelarul austriac a avertizat că infecțiile ar putea crește în curând la 1.000 pe zi și guvernul ar putea decide măsuri mai drastice pentru a opri infecțiile, încercând să evite un nou blocaj.

Covid Austria: guvernul austriac anunță noi restricții

În prezent în țară există 33.000 de cazuri și 750 de decese de la începutul pandemiei. De vineri, Kurz a extins utilizarea obligatorie a măștii și în magazine și clădiri publice, în plus față de supermarketuri și transport, unde era deja obligatorie.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.