Coronavirus, Kremlin: „Niciun plan de închidere a Moscovei”

S-au auzit zvonuril privind măsuri de izolare și în capitala Rusiei, pentru a preveni răspândirea infecțiilor cu coronavirus, dar Kremlinul neagă: niciun plan de „închidere a Moscovei”.

Problema „nu a fost discutată și nu este în prezent în discuție”, a declarat purtătorul de cuvânt al președintelui Vladimir Putin, Dmitri Peskov, precizând că președintele trăiește și lucrează în reședințele de stat , dar nu participă la evenimente de masă și sfătuiește și cetățenii să le evite.”

Citește și VIDEO / Rusia a răspuns prompt cererii de ajutor a Italiei: primul avion a aterizat la Roma

Astăzi, primarul Moscovei a dispus măsuri obligatorii de auto-izolare începând cu 26 martie până pe 14 aprilie pentru persoanele cu vârsta de peste 65 de ani și pentru cei care suferă de anumite patologii mai grave.

Citește și Rusia, misterul coronavirusului: puține cazuri de infecții, dar s-a început construcția unui maxi spital

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.