Coronavirus, jucăriile intime sunt în plină expansiune: “Comenzile vibratoarelor au crescut cu 87 la sută”

Coronavirus, jucăriile intime sunt în plină expansiune: “Comenzile vibratoarelor au crescut cu 87 la sută”

“Mă bucură că în acest moment  când oamenii sunt mai vulnerabili,  putem să facem ceva “. Acestea sunt cuvintele lui Mathilde Mackowski , coproprietarul Sinful , cel mai mare distribuitor de vibratoare și alte tipuri de jucării  intime din Europa de Nord. În aceste lungi săptămâni de urgența Coronavirusului, pe de altă parte, din cauza restricțiilor necesare și a eestricțiilor sociale, nu este posibil să avem o viață normală, prin urmare întâlnind prieteni sau partener.  Această condiție, desigur, a avut consecințe asupra vieții intime a multor persoane, „obligate” să găsească soluții alternative pentru a-și satisface  nevoile. Și tocmai din acest motiv Sinful a văzut cum vânzările au crescut de două ori mai mult în Danemarca, în timp ce site-urile porno au înregistrat, de asemenea, o creștere exponențială a traficului și a abonamentelor premium.

Povestea unui pompier din Madrid: „Suntem chemați să deschidem ușile celor care mor singuri în case”

Același lucru este valabil și pentru Ann Summers, lanțul britanic de lenjerie și accesorii sexy  care a avut o creștere a vânzărulor cu 27 la sută sau pentru Dindo King, din Berlin: în acest caz, comenzile vibratoarelor au crescut cu până la 87/%. “Teama de virus provoacă în multe persoane creșterea adrenalinei și o descărcare ulterioară de dopamină, care crește și libidoul”, a explicat Axel-Jürg Potempa, expert german în bunăstare sexuală, la Berliner Kurier, oferind un fel de “motivație științifică”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.