Coronavirus, Johnson: „Prudență, un al doilea vârf al epidemiei ar fi dezastruos”

Coronavirus, Johnson: „Prudență, un al doilea vârf al epidemiei ar fi dezastruos”

Coronavirusul este „un agresor neașteptat și invizibil , așa cum vă pot spune din experiența personală”. Primul ministru britanic Boris Johnson, în primul său discurs către națiunea din Downing Street după recuperare, vorbește despre experiența sa personală. El subliniază că, deși britanicii au „început să bată” virusul în timp ce respectă blocarea, este nevoie de prudență: un al doilea vârf epidemic ar fi „un dezastru economic”.

În spitalele din Wuhan nu mai există pacienți internați pentru coronavirus

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.