Coronavirus, John Hopkins: peste 17.000 de decese în 169 de țări

Numărul de decese cauzate de coronavirus la nivel mondial a depășit cota de 17.000, mai precis 17.156 în 169 de țări. Acest lucru a fost raportat de către Universitatea John Hopkins. Cazurile de infecții se apropie de 400 de mii. În prezent, conform ultimului calcul, numărul exact este de  392.331.

Citește și Coronavirus, un bărbat a murit după ce a luat clorochină împotriva coronavirusului

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.