Coronavirus, Japonia se pregătește pentru stare de urgență

Coronavirus, Japonia se pregătește pentru stare de urgență

Primul ministru japonez Shinzo Abe va proclama stare de urgență pentru a face față răspândirii coronavirusului, relatează agenția de știri Kyodo  citând surse guvernamentale și explicând că impunerea stării de urgență este programat pentru mâine.

Studiu: ”Virusul poate să ajungă până la o distanță de 1,8 metri și printr-o simplă respirație”

Odată cu starea de urgență, Abe va impune mai multe restrciții, va  închide școlile și va cere populației să rămână acasă pentru a limita posibilitatea infecției. Cele mai afectate orașe sunt Tokyo și Osaka, explică Kyodo.

Ieri  Japonia a înregistrat 143 de cazuri noi, ceea ce a determinat numărul infecțiilor în țară să depășească o mie.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.