Coronavirus, Japonia numărul de infecții a crescut: 1.055 cazuri și 44 de decese

Creștere bruscă a cazurilor de infecții cu coronavirus în Japonia. Ministrul japonez al sănătății a raportat alte 40 de noi cazuri,  care aduc numărul total de infecții la 1.055. Lista include 14 persoane printre cei care au fost repatriați din orașul chinez Wuhan și cinci cazuri noi de cetățeni japonezi care s-au întors din țările europene, inclusiv Italia.

Citește și Cutremur puternic de 5,3 în Slovenia la granița cu Croația / FOTO

Numărul morților a ajuns la  44.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.