Coronavirus, Japonia interzice persoanelor infectate să intre în țară

Japonia a decis să interzică persoanelor infectate cu coronavirus să intre în țară: măsura a fost anunțată după ce numărul de cazuri confirmate a crescut la 14.

Citește și Coronavirus, numere exacte sau nu? China acuzată de ”cremarea corpurilor în secret”

Ultimele trei cazuri de infecții se referă la un student chinez de 20 de ani  care locuiește în prefectura Kyoto, un cetățean străin de 50 de ani care are reședința la vest de Mie și un șofer de autobuz în vârstă de 30 de ani din provincia chineză Hubei.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.