Coronavirus, Japonia extinde starea de urgență

Shinzo Abe a extins starea de urgență din cauza pandemiei de coronavirus în Japonia până la sfârșitul lunii mai. Acest lucru a fost raportat de agenția Kyodo, care vorbește despre un anunț care a venit în timpul unei reuniuni a grupului de lucru al experților. Starea de urgență, anunțată pe 16 aprilie pentru întreg teritoriul național, după măsurile decise pe 7 aprilie pentru Tokyo și alte șase prefecturi, urma să se termine miercurea viitoare, după sărbătorile Săptămânii de Aur care se desfășoară în perioada 29 – 5 aprilie mai.

Avertismentul de ultimă oră: ” Teroriștii ar putea profita de pandemie pentru a ataca, atenție la controale”

Premierul într-o conferință de presă care va explica motivele care au dus la extinderea stării de urgență. Conform datelor raportate în această dimineață de Kyodo, în Japonia s-au înregistrat  peste 15.000 de cazuri de coronavirus și aproximativ 550 de decese.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.