Coronavirus, Japonia: 5 decese și 42 de noi de cazuri de infecție

Japonia a înregistrat ieri cinci noi victime ale coronavirusului, cel mai mare număr de la izbucnirea epidemiei în țară. Numărul total de decese în urma infecției a crescut la 49, a informat Ministerul Sănătății în această dimineață, confirmând alte  42 de cazuri noi de infecție.

Citește și Coronavirus Statele Unite, explozie de infecții: mai mult de 8.000 în câteva ore

Bilanțul național al infectaților a ajuns acum la 1.801, a explicat ministerul. Dintre aceștia, 712 se aflau la bordul navei de croazieră Diamond Princess.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.