Coronavirus, Japonia: 237 de cazuri de infecție în 24 de ore

În ultimele 24 de ore în Japonia, s-au  depistat 237 de infecții de covud-19, cea mai mare cifră de la începutul epidemiei, au anunța rapoartele de televiziune publică japoneză NHK. Panica s-a așternut și în Tokyo care este cel mai aglomerat oraș din lume și care a înregistrat 66 de infecții confirmate. Dintre aceste  cazuri, în 38 dintre ele nu s-a descoprit cauza.

Coronavirus, primul caz în Wuhan din ultimele 7 zile: provine din Marea Britanie

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.