Coronavirus, “Ivanka a încălcat măsurile de izolare”

Ivanka Trump s-a distins ca unul dintre principalii susținători ai regulilor distanțării sociale la Casa Albă, publicând și apeluri pe social media, pentru a conține epidemia Covid-19. Fiica președintelui Donald Trump și consilierul ar fi încălcat măsurile împotriva călătoriilor neesențiale, lăsând împreună cu soțul Jared Kushner, unul dintre principalii consilieri ai socrului și cu cei trei copii ai lor, Washingtonul pentru a călători   în New Jersey.

Potrivit New York Times, citând două surse, precizează că familia lui Ivanka s-a dus într-o proprietate a familiei, Clubul Național de Golf Trump din Bedminster, pentru a sărbători prima cină de Paște, Paștele Evreu. Ziarul notează că, în timp ce ghidurile federale impun restricții împotriva călătoriilor neesențiale, Washingtonul a emis un ordin începând cu 1 aprilie, care obligă locuitorii să rămână acasă, cu excepția activităților esențiale.

Coronavirus, stare de urgență extinsă în toată Japonia

New York Times reamintește, de asemenea, că fiica președintelui a publicat un videoclip luna trecută prin care le solicita tuturor americanilor să respecte distanțarea socială, deoarece „salvează vieți”: „Vă rugăm să faceți partea voastră, suntem în această situație împreună “, spune Ivanka Trump în videoclip. După Paște, Kushner s-ar întoarce la Washington, în timp ce Ivanka și copiii ei au rămas în clubul care, fiind închis publicului, pare a fi o reședință mai sigură, dezvăluie încă sursele New York Times.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.