Coronavirus Italia: numărul deceselor scad, 542, dar crește numărul de infectați

Numărul de noi cazuri Covid-19 în Italia este din nou în creștere: 3.836 mai mult  față de 3.039 ieri. O cifră, însă, condiționată de numărul de teste efectuate: 51.680 într-o singură zi, cu aproape 18 mii mai multe decât ieri.

Numărul persoanelor în terapie intensivă (-99 într-o zi) și al pacienților internați cu simptome (-233) continuă să scadă.

Tânără de 33 de ani însărcinată moare de Coronavirus a doua zi după ce a dat naștere copilului

Pe de altă parte, în Italia s-au înregistrat alte 542. Ieri cifra era de 604, a declarat șeful Departamentului de Protecție Civilă Angelo Borrelli în cadrul unei conferințe de presă de astăzi miercuri, 8 aprilie.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.