Coronavirus, italienii au trecut granița să bea o bere într-un bar din Slovenia

Numeroși cetățeni italieni din Gorizia, o comună din regiunea Friuli-Venezia Giulia au sărit barierele poziționate la frontiera dintre Italia și Slovenia și au luat cu asalt un bar, unde nu au fost încă impuse restricții.

Aceast lucru a fost decalrat de primarul orașului, Rodolfo Ziberna. “Tocmai am fost anunțat că mai multe persoane că din Gorizia au sărit barierele de la frontieră pentru a merge într-un bar din Slovenia. Cel mai apropiat bar se află la treizeci de metri de graniță. Sunt absolut idioți – continuă Ziberna – dacă vrei să-ți faci rău, fă-o, dar din păcate, fac rău și celorlalți. ”

Citește și Coronavirus, cazul ciudat al Rusiei aparent imune: un stat eficient !

În urma acestui incident, forțele de ordine au fost alertate și s-au luat măsuri împotriva grupului de italieni.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.