Coronavirus Italia: peste 20.000 de pozitivi și 368 de victime într-o singură zi !

1.809 de victime ale coronavirusului în Italia, cu o creștere de 368 de decese într-o singură zi. Este cel mai negru bilanț de la începutul epidemiei, a declarat protecția civilă.

Citește și Politicieni din întreaga lume pozitivi : coronavirusul nu iartă pe nimeni

Persoanele pozitive au crescut la 20.603 (+2.853), în timp ce cei vindecați sunt în număr de 2.335, cu 369 mai multe decât sâmbătă. 1.672 de persoane în terapie intensivă.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.