Coronavirus, Italia: numărul de infecții și victimele au crescut: 610 decese

Alte 610 de victime în Italia din cauza consecințelor derivate de la Covid-19. Ieri  numărul deceselor  a fost de 542, a declarat șeful Departamentului Protecției Civile Angelo Borrelli în cadrul unei conferințe de presă  azi, miercuri, 8 aprilie.

Față de ieri, noile cazuri sunt din nou în creștere (4.204 față de 3.836 ieri: 368 în plus), iar tendința de creștere a curbei epidemice începe să crească din nou, de asemenea, datorită unui număr mai mic de tampoane, cu 5.436 de teste mai puțin într-o zi.

Un asteroid va „atinge” Pământul pe 29 aprilie, dar NASA ne asigură: „Nu este niciun pericol”

În 48 de ore, au fost efectuate 97.924 de teste (înregistrând 8.040 de cazuri noi) împotriva a 63.984 (cu 6.638 de cazuri noi) în 48 de ore anterioare.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.