Coronavirus Italia, nou bilanț tragic: : 26.062 pozitivi, 2.941 vindecați și 2.503 morți

Numărul total de persoane infectate în Italia a juns la  de 26.062, cu o creștere comparativ cu 2.989 luni. Numărul total de persoane infectate – inclusiv victime și vindecate – a ajuns la 31.506. Acest lucru a fost raportat de comisarul de urgență, Angelo Borrelli, care a declarat că victimele au ajuns la 2.503, o creștere de 345 în comparație cu luni.

Citește și Primul caz pozitiv într-o închisoare italiană. Pandemia ar putea dura doi ani

Există 2.060 de pacienți internați în terapie intensivă cu  209 în plus față de ieri. Dintre acestea 879 sunt situate în Lombardia.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.