Coronavirus, Italia interzice intrarea a 13 țări!

Pandemia „din lume” se află „în faza ei cea mai acută”. Și, prin urmare, pentru a evita riscurile unei reînvieri, chiar și în Italia a unor cazuri de infecție cu coronavirus și pentru a nu „anula sacrificiile făcute de italieni în aceste luni”, ministrul Sănătății, Roberto Speranza , a decis astăzi interzicerea intrarea în Italia a oricui care în ultimele 14 zile, au rămas sau au trecut prin 13 țări „cu risc”.

Lista, publicată de Ministerul Sănătății, include Armenia, Bahrain, Bangladesh, Brazilia, Bosnia și Herțegovina, Chile, Kuweit, Macedonia de Nord, Moldova, Oman, Panama, Peru și Republica Dominicană .

Colonelul Kvachkov: „coronavirusul este o operațiune teroristă pentru a prelua controlul asupra umanității” Video

Zborurile , directe și indirecte, către și din aceste țări sunt suspendate, informează Corierre della Sera.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.