Coronavirus, Italia: ”Închiderea tuturor activităților comerciale, cu excepția farmaciilor și a produselor alimentare”

Coronavirus. Două mii de infectați într-o singură zi, iar guvernul lansează un nou anunț, cu Lombardia care de zile întregi a continuat să ceară blocarea . Alți două mii de bolnavi într-o singură zi, inclusiv cei 600 pe care Lombardia nu le-a comunicat marți din cauza unei întârzieri a rezultatelor testelor. Curba de creștere a coronavirusului nu s-a oprit încă și acum încep să se închidă și cele mai mari fabrici .

Citește și Organizația Mondială a Sănătății declară oficial pandemie de coronavirus: „Cazurile și țările afectate vor crește”

”Închiderea tuturor activităților comerciale, cu excepția farmaciilor și aproduselor alimentare. Celelalte țări ne urmăresc, pentru că reacționăm mai puternic lavirus. În primul rând stăsănătatea italienilor. Transportul este încă garantat “, a anunțat premierul Italiei Giuseppe Conte.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.