Coronavirus Italia, în 24 de ore Covid a făcut alte 636 de victime

Chiar dacă numărul infecțiilor din Italia au scăzut în ultimele 24 de ore , numărul deceselor a crescut din nou: 636 de victime față de ieri 525, a declarat șeful departamentului Protecției Civile Angelo Borrelli în cadrul unei conferințe de presă  astăzi, luni, 6 aprilie.

O mamă în vârstă de 42 de ani învinge cancerul, dar nu și virusul: copiii își iau rămas bun printr-un walkie-talkie

Lombardia iese din cea mai dramatică fază a situației de urgență: după cum a explicat consilierul Giulio Gallera, numărul de infecții raportate este de 51.334 (+ 1079 comparativ cu ieri) și 11.914 spitalizări (- 95 comparativ cu ieri). Numărul pacineților din terapia intensivă sunt în creștere (1343, +26 față de ieri) . Datele privind numărul persoanelor vindecate  sunt excelente: sunt cu 437 mai multe decât ieri, pentru un total de 13.863.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.