Coronavirus, Italia: bilanțul victimelor din ultimele 24 de ore este de 766

În Italia, în ultimele 24 de ore  s-au înregistrat  766 de victime ale coronavirusului, a declarat șeful Departamentului Protecției Civile, Angelo Borrelli, în cadrul unei conferințe de presă în buletinul obișnuit din 18 de azi, vineri, 3 aprilie. .

Cazuri pozitive de Covid-19  în Italia de la începutul urgenței au ajuns la 119.827 (cu 4.585 mai multe decât ieri), dintre care 14.681 de morți și 19.758 considerați vindecați.  Numărul total de pozitivi a ajuns la  85. 388 de persoane

Coronavirus, alertă în Wuhan: „Rămâneți în case ”

În Italia, 77 de medici au murit din cauza coronavirusului.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.