Coronavirus Italia: bilanț devastator: mai mult de 600 de decese într-o singură zi

Coronavirus Italia: bilanț devastator: mai mult de 600 de decese

Coronavirus în Italia: alte 627 de victime în ultimele douăzeci și patru de ore. Numărul victimelor datorate Covid-19 crește la 4.032

5.129 de persoane au fost vindecate în Italia după ce au contractat coronavirusul, cu 627 mai multe decât ieri, a anunțat Comisarul de urgență Angelo Borrelli în buletinul de la ora 18:00 în timpul conferinței de presă la Protecția Civilă.

Citește și Coronavirus, peste 10.000 de decese la nivel mondial

Un total de 37.860 de pacienți cu coronavirus în Italia, cu o creștere față de miercuri de 4.670. Numărul total de persoane infectate – inclusiv victime și vindecate – a ajuns la 47.021.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.