Coronavirus Italia, alți patru medici au murit. Totalul a crescut la 29 victime

Numărul medicilor care au murit în Italia în urma epidemiei de coronavirus continuă să crească: în ultimele două zile, potrivit Federației Naționale a Medicilor, s-au  înregistrat alte 4 decese, care aduc totalul la 29.

Citește și Coronavirus, scrisoarea medicilor din Bergamo: „Spital este contaminat, epidemia a scăpat de sub control”

Cei patru sunt sunt trei medici de familie, unul din Caltanissetta, unul din Alessandria și unul din Lecco,  și un medic stomatolog din Torino.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.