Coronavirus, Italia a ajuns la limită: 793 de morți în ultimele 24 de ore

Coronavirus, Italia a ajuns la limită: 793 de morți în ultimele 24 de ore

Coronavirus în Italia, bilnațul deceselor și a infectaților  din 21 martie 2020. Victimele sunt 793 într-o singură zi, iar în Italia sunt 42.681 de pozitivi. Datele au fost dezvăluite de către șeful protecției civile Borrelli.

Citește și Italia, Bergamo: coloană de vehicule militare transportă alte sicrie în alte crematorii

În Lombardia, potrivit consilierului Giulio Gallera, 2.139 de pacienți au fost eliberați în ultimele ore. Numărul total de decese se ridică la 3.095, dintre care 546 în doar ultimele 24 de ore. De ieri s-au înregistrat 25.515 pacienți pozitivi, cu 3.251 mai mulți. Există 8.258 spitalizați, cu o creștere de 523, la care trebuie adăugate 1.093 de persoane spitalizate în terapie intensivă

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.