Coronavirus Italia: 7.985 de infecții, 463 de morți și 724 vindecați

În Italia sunt 7.985 de pacienți cu coronavirus, 1.598 mai mulți decât ieri, între timp ce numărul deceselor a crescut la 463 și cei vindecați 724. ”Pacientul numărul 1” a fost transferat de la terapie intensivă la terapie subintensivă și a început să respire autonom. Alte două infecții în Cipru: virusul este acum în toată Europa.

Peste 15 mii de persoane sunt infectate cu coronavirus în Europa. Conform ultimelor date, există 15.090 de cazuri pozitive, în timp ce decesele se ridică la 520.

Citește și Coronavirus, Cipru anunță 2 cazuri confirmate: acum toată UE este afectată de infecție

La nivel mondial, numărul deceselor au depășit 4.000. Este ceea ce reiese din harta privind tendința virusului Johns Hopkins, actualizată cu datele privind decesele făcute cunoscute cu puțin timp în urmă de Franța și Canada.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.