Coronavirus Italia: 604 morți. Contagiile scad și spitalele respiră: -106 în terapie intensivă și -258 internați

Coronavirus, Italia: 604 morți. Contagiile scad și spitalele respiră: -106 în terapie intensivă și -258 internați

Tendința noilor infecții a început să încetinească astăzi (2,3% față de 2,8% ieri), 3.039 într-o singură zi (cu 560 mai puțin decât ieri) .

A început experimentul vaccinului finanțat de Bill Gates, testat în SUA

În ultimele 24 de ore au fost  258 de persoane internate Cu toate acestea, numărul morților nu se schimbă mult. S-au înregistrat 604 victime din cauza consecințelor Covid, ieri cifra a fost de 636,  a declarat șeful Departamentului de Protecție Civilă Angelo Borrelli în cadrul unei conferințe de presă  de astăzi marți, 7 aprilie.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.